van Citters met een C

Susanna van Citters

About me...

... een beetje gek, creatief, meedenkend, liefdevol, precies,
een doorzetter...

Mijn missie

De onderneming 'van Citters met een C' staat voor persoonlijke aandacht, direct contact met de klant, het overbrengen van enthousiasme en motivatie, het aanreiken van praktische, creatieve (hands-on) middelen en methodes om talenten te ontdekken en kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
Mensen staan centraal. Alle aangeboden diensten worden daarbij met precisie voorbereid en uitgevoerd.

Waarom 'van Citters met een C'?

Mijn studie-, reis en werkervaring in communicatie, projectmanagement, training en onderwijs, net als de talen- en mensenkennis die ik heb opgedaan in de afgelopen twintig jaar in Nederland maar ook tijdens de vele jaren die ik in Frankrijk, Spanje en met name in Italië heb doorgebracht, smelten samen en worden toegepast binnen mijn onderneming.

Kinderen, jongeren én volwassenen enthousiasmeren en motiveren om een taal eigen te maken op een originele en effectieve manier, of het nu Nederlands, Engels of Italiaans is, daar wordt ik blij van.
Naast de liefde voor de verspreiding en het toepassen van onze wereldtalen, vind ik het boeiend en nodig om innovatieve lesmethodes te ontwikkelen, op maat voor iedere specifieke doelgroep. Ik heb in Italië een hands-on talenvereniging opgezet en wil de positieve ervaringen voortzetten als zelfstandig ondernemende externe docent, coördinator en coach.
Puzzelen en spelen met taal bij het vertalen van teksten van het Italiaans naar het Nederlands en andersom in samenwerking met mijn Italiaanse partner vind ik daarbij keer op keer een mooie uitdaging, net als het bieden van ondersteuning op taalgebied.

Tevens wil ik laten zien hoe belangrijk kennis van de Engelse taal en andere wereldtalen is om een actief wereldburger te kunnen worden en als je hiertoe bijvoorbeeld met school, vanuit een andere organisatie of als groep jongeren een internationale uitwisseling wil organiseren. Ik heb als doel mijn liefde voor internationalisering, actief wereldburgerschap door middel van onder meer (EU) projectmanagement en de daarbij horende subsidieaanvragen over te dragen op jongeren, leerkrachten en leidinggevenden die daar zoveel positieve feedback voor teruggeven zodra ze ontdekken dat ... 'dreams can come true'!